Ajándékozz online marketing tudást!

Különleges ajándék a tanulni vágyóknak

Miért jó döntés, ha online marketing képzést ajándékozol?

Sokszor bizonytalanok vagyunk, hogy mégis mit adjunk a barátunknak, vagy szerettünknek ajándékba. Emellett az is többször előfordul, hogy mivel valamit muszáj venni, ezért haszontalan tárgyat vásárolunk (gondolom ismerős a helyzet). Miközben a legnagyobb értéket, vagyis tudást is ajándékozhatnánk. Lehet rögtön szakmai könyvre gondolsz, pedig komplex elméleti és gyakorlati képzést, csak oktatáson lehet elsajátítani.

Egy újabb kenyérpirító, vagy egy zokni?
Na neee... legyél végre kreatív!

Haszontalan ajándék helyett legyél kreatív és adj online marketing tudást ajándékba

Kiknek érdemes Online Marketing Kiképzést vásárolnod ajándékba?

Valószínűleg ismered a megajándékozottad, pontosabban hogy mire is vágyik. De ha mégsem, akkor biztosan nem lősz mellé, ha ő vállalkozó, közgazdász tanuló, marketinges (junior, medior), vagy szimplán érdeklődik az online marketing iránt.

Ha esetleg nem szánnád ajándékba a kiszemelt képzés teljes összegét, akkor adjátok együtt a barátokkal, családdal, vagy vásárolj fix összegű kupont pl. 5.000 Ft értékben. Az OMKIKÉPZÉS tudásbázisához számos opció a rendelkezésedre áll, amely bármilyen alkalomra kiváló, legyen az születésnap, névnap, házassági évforduló, vagy karácsony.

Ajándék ötlet egy férfinak?
Az én részemre sem könnyű ajándékot venni.

Egy férfinak is lehet ajándékba online marketing tanfolyamot vásárolni, mert ez az egyik legjobb ajándék

Ha annak idején lett volna ilyen lehetőségem, akkor szülinapra, vagy karácsonyra kétségtelenül online marketing tanfolyamot kértem volna ajándékba.

Én a mai napig képzem magam, hiszen a stratégiám az élethosszig való tanulás. Az elmúlt 10 év alatt 4M Ft-ot költöttem önképzésre, hogy folyamatosan fejlődni tudjak.

Evégett pontosan tudom, hogy ha olyan valakinek vásárolsz ajándékba tudást, aki szintúgy szeret fejlődni és tanulni, akkor biztos, hogy a kiképzéseimmel még egy férfinak is a legjobb ajándékot választod.

Digitális ajándékkártya, amely bármelyik online marketing kiképzésre beváltható

 

Kérd az ajándékkártyát és szabd személyre az ajándékodat!

Ha személyesen szeretnéd átadni, akkor kérd az ingyenes digitális ajándékkártyát (online kupont), melyet akár kinyomtathatsz és be is csomagolhatsz.

Ha a kézbesítést ránk bízod, akkor két lehetőséged van. Kinyomtatjuk (felár ellenében) kiváló minőségben LA/4 boríték méretben fotópapírra és a megadott címre postázzuk, vagy digitális formában e-mailben küldjük ki ingyenesen. Mindkettő esetben lehetőséged van kísérőszöveget is írni, melyet a te nevedben csatolunk a levelünkhöz. Sőt, még a kiküldés napját is megadhatod (csak e-mail esetében, postai levélre nem érvényes).

Élvezd a kényelmet és rendelj most személyre szabott online marketing tudást ajándékba!

HAMAROSAN!