Ismerd meg az oktatót!

Helló! Német János vagyok, digital marketing specialist.

Sok mondanivalóm lenne, hogy megismerj, ezért összefoglaltam a lényeget. Nem szeretem, ha valaki a valós tudásánál többnek állítja be magát, ezért itt biztosan nem fogsz nagy szavakat olvasni. Én nem egy újabb "guru" vagyok, aki meg akarja mondani a tutit. Szimplán imádom a munkámat, nálam minden információ transzparens és képzéseimmel szeretnék másoknak is segíteni. Tarts velem és ismerj meg!

Szakmai utam

2005-ben - kései indulóként - Szegeden kezdtem az egyetemi éveimet és 2008-ban már webfejlesztőként tevékenykedtem. Számos weboldalt készítettem, de már az elején rájöttem, hogy a programkódok nem kötnek le, színesebb tevékenységre vágytam. Sokkal jobban érdekelt pl.: miként lehet intuitív webes arculatot készíteni, keresőoptimalizálni a weboldalt, hirdetni a Google-ben, vagy Analitikát használni. Akkor még a social media marketing kezdetleges volt a hazai iWiW és myVIP korszakban.

Eleinte autodidakta módon kezdtem el magamat képezni az online marketing területén, miközben a programozást tanultam az egyetemen. Majd több végzettséget szereztem és szorgalmamnak köszönhetően teljesen kitanultam az online marketing szakterületet. 2011-ben megalapítottam az első vállalkozásomat, hogy az addig megszerzett tapasztalataimat másokkal is megosszam.

2015. januárjában megszereztem a hivatalosan minősített Google Partner címet, melyet azóta is folyamatosan meg tudtam tartani.

Német János hivatalosan minősített Google Partner

Fontos kiemelnem, hogy nem csak tanítok, hanem a mai napig az online marketingben alkotok és vállalkozóként segítek az ügyfeleim célját elérni.

Maximalista vagyok, így amelyik válallkozásomba belevágok, abban sikert tudok elérni. Emiatt is mindig időt szánok a tanulásra és a szakmai- könyvek, cikkek elolvasására. Az elmúlt 10 év alatt 4M Ft-ot költöttem önképzésre, hogy ki tudjam maxolni a bennem rejlő lehetőségeket. Filozófiám:

"A siker titka az, hogy tudjál valamit, amit senki más nem tud."

2017 elején kezdtem el vállalkozókat, marketingeseket és tanulni vágyókat oktatni az online marketing szakterületeiből egész napos tantermi workshopokon. Ezen felül cégeknek is nyújtok személyre szabott tanácsadást és oktatást.

2021-ben a WhitePress összeállította a keresőoptimalizálással és online marketinggel egyaránt foglalkozó magyar szakértők független TOP 50 listáját, akik közé engem is beválogattak.

Szakmai végzettségeim

 • informatikai mérnök mesterdiploma (SZTE TTIK)
 • mobil üzleti és kommunikációs szakértő (KÜRT Akadémia)
 • online marketing tanfolyam (igen, anno én is végeztem ilyen képzést)
 • Google által minősített Ads és Analytics szakértő (évente 6db vizsga, Google)
 • üzleti videók gyártásához
  • fotográfus és fotótermék-kereskedő (OKJ)
  • reklámfilm készítő tanfolyam
  • drónpilóta jogosítvány (A1/A3, A2)
 • számos specifikus képzés és önfejlesztés (üzlet, vállalkozás, kommunikáció, marketing, technológia, pszichológia, digitális fotó-videó-grafika, angol nyelv)

Ha összegezni kellene a tevékenységeimet, akkor polihisztor vállalkozónak mondanám magam. Éltet a vágy, hogy folyamatosan fejlődjek, de mégis olyan szakterületeket választva, amit össze tudok kötni egymással. Lefejlesztek egy egyedi weboldalt, levezénylek egy online marketing kampányt, leforgatok egy üzleti videót, online marketinget oktatok, vagy épp tanácsadást tartok. Mindez soknak tűnhet egyszerre, de én ebben a mozgalmas komplexitásban érzem kiteljesedve magam.

Beszéljenek a számok is


13 év tapasztalat


6 díj és elismerés


62 tantermi képzés


1008 hallgató
tantermi és online összesen

Az OMKIKÉPZÉS sztorim

Az Online Marketing Kiképző felszerelése

A dögcédula készítő is elírta "H"-val a nevemet, melyet kiegészítőként vásároltam a videóimhoz.

Sajnos a 2020-ban kialakult vírushelyzet, majd a pandémia engem is érintett, hiszen nem lehetett tantermi képzéseket tartani. Ekkor született meg bennem az elhatározás, hogy 2021-ben magam veszem át az irányítást és az eddigi tantermi oktatásaimat online alapokra helyezem.

A teljesen egyedi szoftverfejlesztés (specifikáció, front-end és back-end fejlesztés, API integrációk), a sales funnel megtervezése, az arculat és landing oldalak kialakítása, az oktatási anyagok elkészítése, illetve az egész projekt a tervezéstől a megvalósításig több mint 800 órát vett igénybe. Tehát ez nem egy gyorsan összetákolt projekt lett, hiszen minden részletét alaposan átgondoltam és kidolgoztam. Magáról az oktatási szoftveremről itt olvashatsz.

Nem hiszek abban az elvben, hogy kezd el valahogy és majd menet közben alakul. Eme szemlélelet az ügyfeleimnek is át szoktam adni. A több mint egy évtizednyi vállalkozói lét és a digitális piaci tapasztalatom megtanított arra, hogy vagy 100%-os felkészültséggel lépj ki a piacra, vagy dolgozz rajta addig, míg olyan minőséget nem tudsz kiadni a kezedből, amire a fogyasztónak szüksége van.

"Tedd, vagy ne tedd. De ne próbáld!"

Akik nálam tanultak

A teljesség igénye nélkül az alábbi nagy múltú cégeket oktattam tantermi keretek között. Számos területen dolgoznak és többségük milliárd/év feletti bevételű. Természetesen sok mikrocég is járt nálam csoportos tantermi tanfolyamon, vagy adtam nekik tanácsadást, de az ismert márkákat bemutatni könnyebb, ezért is szedtem össze azok közül néhányat.

"Nagyon érdekesnek találtam Német János workshopját az online marketingről. Gyakorlatban használható új trendekről beszélt, nem régi tankönyv példákról. Olyan tudást kaptam, amiért máshol igen komoly összeget kell fizetni."

Német János az alábbi cégeknek tartott tantermi online marketing tanfolyamot-képzést

"Anno János készítette a weboldalunkat, a keresőoptimalizálást és a Google Ads hirdetéseket, amivel nagyon meg voltam elégedve, hiszen a helyi gyermekfogászat kampány hozta az eredményeket. A vállalkozásom felfejlődött és az asszisztensemmel elmentünk a tantermi Facebook marketing képzésére, hogy végre megtanuljuk a közösségi média marketinget. Nem is kérdés, hogy teljes körű oktatásban volt részünk."

Ahol találkozhatsz velem

A NETEN A VIDEÓM digitális magazinba pár hetente írok szakmai cikkeket. Az inkább a videó- technológiára és marketingre van kihegyezve, de a központi téma ugyanúgy az online marketing.

Ha ízelítőt szeretnél az online marketingből, akkor ajánlom figyelmedbe az ingyenes szakmai videóimat. A folyamatos ingyenes tartalmakért és aktualitásokért érdemes feliratkoznod a hírleveleimre is.

Meghívásos alapon szoktam tartani vállalati online marketing tréningeket, illetve egynapos tantermi képzéseket is.

Ha használod a LinkedIn közösségi platformot, akkor kövess nyugodtan. A magán Facebook profilom követése bár nyilvános, de jelölést és üzenetet nem fogadok.

 

Német János, online marketing szakértő és oktató

A határozott külső jó fej oktatót rejt

Szakértelem és humor párosítása

Galéria

Összeválogattam pár képet az elmúlt évekből, ahol oktattam, előadást tartottam, vagy jobb esetben díjat vettem át. Kevés kép készült rólam, mert nem vagyok az a "fotózkodós" alkat. Továbbá lehet meglepő, de nem szeretem promózni magamat a fotóimmal, még akkor sem, ha jelen esetben én vagyok a brandem arca. Ennek ellenére időnként szükséges pár képet készítsek a közösségi média felületekre, hogy megismerj. Ezért is állítottam össze egy kis galériát.

Érdekességképp tanultak nálam ismert emberek is, mint pl. Kovács Katalin, háromszoros olimpiai bajnok kajakozó (Budapest Honvéd Sportegyesület).

A galéria megtekintéséhez kattints a képekre! A képek letöltése és felhasználása nem engedélyezett!

  Önmagunk folyamatos fejlesztése a legjobb befektetés