Gyakori kérdések és válaszok

Nincsenek rejtett információk, nincs trükközés, csak átlátható képzési tájékoztatás!

Az online képzéseim kapcsán sok kérdés felmerült, melyeket itt összegyűjtöttem és mindegyikre részletesen válaszoltam, hogy a megrendelésed előtt minden egyértelmű legyen a számodra.

  Keresés

01. A tanfolyamok piacképes tudást adnak?

Mindenképpen, hisz ez a legfontosabb a számomra. A 13 év tapasztalat és 1008 fő oktatása után tudom, hogy mire van szüksége egy hallgatónak. Úgy állítottam össze a tanagyagokat, hogy képes legyél az adott témakör elsajátítására anélkül, hogy külső segítséget vennél igénybe.

Ráadásul az online marketing gyakorlati alkalmazását csak ilyen képzéseken lehet elsajátítani, mert ilyen részletesen az egyetemen sem tanítják.

02. Az OMKIKÉPZÉS felnőttképzőnek számít?

Az OMKIKÉPZÉS oktatási weboldala digitális tartalmakat kínál. Előre rögzített videó és szöveg alapú oktatóanyagokat lehet megrendelni, melyek nem tartoznak a Felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá. A képzések nem akkreditáltak és nem minősülnek felnőttképzési tevékenységnek.

Ettől függetlenül rendelkezem hivatalos Felnőttképzési nyilvántartási számmal, hiszen tantermi keretek között már szükségem van rá.

03. Nem vagyok kezdő, így is van értelme a képzéseknek?

Jelenleg mindegyik tanfolyam kezdőknek szól. De ha nemrég kezdted az online marketinget, kevés tapasztalatod van, elakadtál valahol, esetleg újrakezdő vagy, akkor biztosra veszem, hogy fogsz találni olyan részanyagot, amivel felfrissítheted a tudásod. De akár új marketingfogásokat is tanulhatsz.

A döntéshez segítséget nyújt számodra, hogy vásárlás előtt minden képzés felépítését át tudod tekinteni az adott képzés aloldalán, vagy a Fejezetek menüpontban, így nincs zsákbamacska.

Ha esetleg mégsem tudok neked újat mondani, akkor élj a garanciámmal, így semmit sem veszíthetsz.

04. Ez egy előfizetéses rendszer, amit havonta kell hosszabbítanom?

Nem olyan előfizetésről van szó, ami havonta levonásra kerül a bankkártyádról. A fizetést követően azonnal hozzáférsz a tananyagokhoz és a letelte után csupán lehetőséged adódik megújítani 1, 6 vagy 12 hónapra. Mindez opcionális és annyiszor hosszabbítasz, amíg szükséged lesz a legfrissebb tudásra. Az előfizetői fiókod nem szűnik meg, így bármikor visszatérhetsz.

EGYEDÜLÁLLÓ, ilyen még nincs a hazai képzési piacon: 90%-os kedvezménnyel hosszabbíthatsz. Minél hosszabb előfizetési megújítást kérsz, annál több bónusz hónapot kapsz! Máshol, ha újra el szeretnél végezni egy kurzust, akkor többnyire teljes árat kell fizetned. Ámde az OMKIKÉPZÉS-nél a megújítás valóban csak egy baráti összegbe kerül.

05. Mennyi ideig van hozzáférésem egy képzéshez?

Egy tanfolyamot, vagy minikurzust a vásárlást követő 3 hónapig tanulhatod korlátlanul a nap 24 órájában. Ez alól kivétel, ha csomagot rendelsz, ugyanis arra már 12 hónap vonatkozik.

06. Milyen minőségűek a videók?

A videók Full HD minőségben kerülnek felvételre. Nem kapsz homályos, vagy kockás videót, csakis tiszta látványt. Egy minőségi oktatás csak minőségi feltételekkel lehetséges.

07. Ha tanulás közben elakadok kapok valamilyen segítséget?

Sok esetben nincs kivel átbeszélni a tanultakat, pedig a képzéseim után a hallgatók 84%-ának legalább 3-4 összetett kérdése volt. Ez nem abból adódik, hogy ne lenne elég részletes egy-egy képzés, hanem felmerülnek egyedi igények és a tanulási fázisokban sem vagyunk egyformák. Két opcióban is segítséget nyújtok.

Az egyik az örökös és zárt Facebook csoport tagság, amihez bármelyik képzés megrendelése után azonnal csatlakozhatsz. Itt egy szakmai közösség építése a cél, ahol kisebb kérdések megválaszolása lehetséges.

Lehetőséged van minden oktatási fejezethez digitálisan jegyzetelni, amely az oktatási szoftver része. Átnézem a jegyzeteidet, de ezen kívül is megadhatod, hogy milyen kérdéseid lennének. Ezekből előre felkészülök és személyre szabott tanácsadást, vagy mentorálást nyújtok.

Ez azt jelenti, hogy miután végeztél a leckékkel és jelentkezel konzultációra, kidolgozom a kérdéseidet és élőben már nem töltjük azzal feleslegesen az időt. Természetesen bármikor felmerülhetnek plusz kérdéseid, ami nem jelent problémát, hiszen alkalmazkodom hozzád és aszerint segítek neked.

Az ingyenes Facebook csoport tagság nem váltja ki a személyre szabott, egyedi konzultációkat!

08. Mi a különbség a tanácsadás és a mentorálás között?

A tanácsadás technikai kérdésekre ad választ. Vagyis olyan konzultáció, ami a képzéssel kapcsolatos elméleti, beállítási és alkalmazási területeket fedi le. Mivel ez átlagosan 1 óra időtartamú, így többre nem is lenne idő.

Ha olyan kérdésed lenne, hogy egy terméket, vagy szolgáltatást miként lehet online hirdetni, értékesíteni, akkor az már a mentoráláshoz tartozik. Hiszen a válasz komplex, így erre nem lehet gyors és egzakt megoldást nyújtani.

A mentorálás stratégiai kérdésekre is ad megoldást, ami nem csak közös gondolkodást, de célcsoport meghatározást és közös kampányfelállítást is tartalmaz. Átvizsgálom a weboldalad, webshopod és elkezdjük együtt felépíténi a stratégiádat.

Az ELITE FORCE Csomag mentorálása esetében bármilyen online marketing kérdést feltehetsz.

A tanácsadás és mentorálás egyaránt nagy értéket képvisel, amit ráadásul az online képzéseim keretében kedvezményesen vehetsz igénybe. Ámde mindezt csak az első vásárláshoz nyújtom és nem hosszabbítható.
Havonta legfeljebb 10 előfizető tanácsadását és mentorálását tudom vállalni, hogy minőségi szolgáltatást nyújthassak. Ezért a helyek korlátozottak.

09. A leckék frissülnek? Hiszen az online marketing folyton változik.

Ez nem is lehet kérdés, hiszen pl. a Facebook rendszeresen kijön egy újítással. Csak úgy lehet online marketinget oktatni, ha naprakészek a tananyagok. Ebből kifolyólag időközönként frissítésre kerülnek a képzési modulok a legújabb megoldásokkal és gyakorlatokkal. Az oktatási frissítésekről a "Hírfal" oldalon (előfizetőknek) és e-mailben egyaránt tájékoztatva leszel.

Belátható, hogy folyamatos munka van vele. Szerintem sejted, hogy miért időkorlátos és miért nem lehetnek örökös hozzáférésűek a képzések. De egyszerű példaként, ha ugyanarra a tantermi tanfolyamra elmész 1 év múlva, hogy felfrissítsd, vagy kiegészítsd a tudásodat, akkor szintúgy teljes-, vagy jobb esetben kedvezményes árat kell fizetned.

Az örökös hozzáféréseket többnyire nem frissítik folyamatosan (hiszen miért érné meg nekik), márpedig egy online marketing képzést nem lehet egyszer elkészíteni és magára hagyni. A döntés a kezedben van!

10. Egyszerre több képzést is vásárolhatok?

Egyszerre csak egy képzést lehet megrendelni. Ennek egyrészt technikai okai is vannak, másrészt ezzel segítek is neked. Hogy hogyan? Így nagyobb a valószínűsége, hogy csak akkor vásárolsz meg egy képzést, amikor ténylegesen szükséged van rá.

Viszont a maximalista tanulóknak létrehoztam egy Exkluzív ELITE FORCE Csomagot, amiben az összes tanfolyam és minikurzus megtalálható. Mindenképp megéri ezt választanod, mert: kedvezményes ára van, 1 éves hozzáférést kapsz + VIP elsőbbség a konzultációkhoz + a később megjelenő új képzés(ek)hez INGYENES hozzáférésed lesz (aktív előfizetés esetében).

Bármelyik tanfolyam, vagy minikurzus megrendelését követően már nem lehet Csomagot igényelni. Vagyis egyszeri lehetőségről van szó, ezért érdemes átgondolni, hogy melyik képzési megoldást választod.

11. Egy előfizetési fiókot többen is használhatunk?

Egy előfizetési fiókot csak az a természetes személy használhat, aki a saját adataival regisztrált. Példaként az nem engedélyezett, hogy egy cég csak egy előfizetést vásárol, hiszen tantermi oktatáson is személyenként fizetnek a képzésekért.

A képzési szoftver figyeli az illetéktelen használatot. Ha azt tapasztaljuk, hogy bizonyíthatóan többen is használnak egy fiókot, akkor az adott fiók először figyelmeztetésben részesül, végső esetben pedig teljes kitiltásra kerül. Erről az ÁSZF is rendelkezik.

12. Milyen eszközzel és böngészővel használható az OMKIKÉPZÉS szoftvere?

A tanuláshoz semmilyen extra technikai feltételre nincs szükséged. Az oktatási szoftver reszponzív felületű, vagyis okostelefonokra is optimalizálva van. Ez azt jelenti, hogy bármilyen eszközzel (PC, notebook, tablet, okostelefon), bármilyen operációs rendszeren és bármilyen böngészővel használhatod.

Viszont mint minden webes felületen, itt is előfordulhatnak kisebb böngésző-kompatibilitási bugok (hibák). Ezért célszerű mindig a legfrissebb verziószámú böngészőt használnod.

13. Mennyire nehéz megtanulni az online marketinget?

Nem könnyű új szakmát megtanulni, de ha megfelelő oktatóval történik a képzés, akkor egyszerűbbé válik a megértés és a tananyagok elsajátítása. Sorba érdemes haladnod a fejezetekkel és csak akkor lépj a következőre, amikor az elhangzottakat megtanultad.

Nem kell hozzá előképzettség, pontosabban csak annyi, hogy napi szinten használd az internetet, a Facebookot és legyen egy Gmail-es e-mail címed. Vagyis arról nem beszélek, hogy mikén regisztrálj a Facebookra és magánszemélyként hogyan használd.

Ha úgy véled, tanácsadásra vagy mentorálásra is szükséged van, akkor garantáltan kiaknázod az adott online marketing szakterületet.

14. A vásárláskor kapok számlát, illetve cég nevére is kérhetem?

Természetes a számlaadás, hiszen teljesen transzparens a weboldal és a vállalkozás is. A sikeres bankkártyás fizetésed után az előfizetői e-mail címedre automatikus e-számlát kapsz a magyar Billingo online számlázó szoftverből, amely megfelel a NAV legfrissebb jogszabályainak.

A weboldalon és az e-számlán szereplő ár egyelőre alanyi adómentes (bruttó).

Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt lehetséges a vásárlás! A cégeknek jó hír, hogy a képzéseim 100%-ban elszámolható költséget jelentenek.

15. Csak bankkártyával lehet fizetni?

Igen, mert így egy gyors és felhasználóbarát szoftvert tudtunk létrehozni. A fizetés után azonnal hozzáférsz a képzéshez, teljesen biztonságos és egyszerű a tranzakció két fél között. A legismertebb hazai rendszert választottam, az OTP SimplePay-t.

Az OTP Mobil által kiadott legfrissebb online fizetési tájékoztatót itt tudod letölteni. Bárhol is bankolsz, az alábbi kártyatípusokat tudod használni: Visa, MasterCard, Maestro.
Ha a bankkártyádra még nincs beállítva az online vásárlásokhoz szükséges erős ügyfél-hitelesítés, melyet 2021. január 1-től alkalmaznak a bankok, akkor a megadott linken mindenképp informálódj.

A teljes automatizálás miatt banki átutalással később sem lesz lehetőség vásárolni.

16. Mennyire biztonságos a fizetés és a weboldal?

A fizetés 100%-ban biztonságos! Az OTP SimplePay, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működik.

Kiemelten fontos a biztonság és a megbízhatóság. A bankkártyád adataihoz semmilyen formában nem férünk hozzá és a banki titkosítás miatt az adataid mások elől is biztonságban lesznek. Rögtön átirányítunk az OTP felületére, így minden banki tranzakcióval kapcsolatos adat ott készül el.

A weboldalt és a képzési szoftvert, a Sectigo által kiállított és garanciával biztosított Wildcard SSL tanúsítvány védi. A Sectigo (régi nevén Comodo), a digitális tanúsítványok vezető szolgáltatója a világ 200 országában.

17. Külföldről is megvásárolhatóak és elérhetőek a képzések?

Csak magyarországi lakcímmel rendelkező magánszemélyeknek és hazai székhelyű vállalkozásoknak lehetséges a vásárlás Forint alapon (HUF). Ennek technikai, másrészt könyvelési okai is vannak. Amennyiben több külföldi igény érkezik, akkor átfejlesztjük a rendszerünket, de ez jelenleg nincs tervben.

Viszont az OMKIKÉPZÉS oktatási weboldalának leckéi bárhol és bármikor elérhetőek: Vidd magaddal bárhova! Akkor is tanulhatsz velem kényelmesen, ha épp külföldön nyaralsz, vagy csak látogatóban vagy kint.

A videók letöltése tilos!

18. Letölthetem a videókat?

A weboldalon elhelyezett videók szerzői jogvédelem alatt állnak, ezért nem engedélyezett a letöltésük és rögzítésük semmilyen formában! Az illetéktelen letöltés elleni védelmet a képzési szoftverben használt videólejátszó is biztosítja.

Ezen felül a videós és szöveges tartalmak egyaránt kizárólag saját tanulási célra használhatóak. A harmadik fél részére történő átadás, másolás, képernyőmentés, részek felhasználása, módosítása, vagy értékesítése (ingyenes formában is) egyaránt tiltott, melyet az ÁSZF is taglal.

19. A képzésekre biztosítasz garanciát?

Hiszek abban, hogy a videókból meg lehet tanulni az adott témakört. De ha mégis úgy gondolod, hogy nem vagy elégedett egy képzés minőségével és ezt az első vásárlást követő 100 órán belül e-mailben jelzed felém, akkor kérdés nélkül visszafizetem a képzés teljes árát.

Digitális adattartalom esetében a törvény nem ír elő visszafizetési garanciát, illetve itt nem érvényes rá a 14 napos elállási és felmondási jog. De én úgy gondoltam, hogy biztosítok erre is opciót, mert a bizalom a legfontosabb.

20. Tanácsadásra és mentorálásra is jár garancia?

Igen, ugyanúgy pénzvisszafizetési garanciát vállalok. Ennek feltétele, hogy tanácsadásnál az első 30 percben, mentorálásnál pedig az első 1 órában jelzed nekem, ha nem vagy elégedett (kivéve a komplex csomag, ahol dupla az időtartam).

Arra ügyelned kell, hogy a megrendelést követő első 30 napban kell jelentkezned tanácsadásra, vagy mentorálásra, hogy időponto(ka)t egyeztessünk. A fel nem használt konzultáció nem görgethető tovább.

21. Tudom értékelni a képzést és az oktatót?

Nekem tényleg nagyon fontos a visszacsatolás, ezért lehetőséged van értékelést küldeni az előfizetői fiókod "Visszajelzés" nevű láblécbeli menüpontjából.

1-5 közötti pontozásokkal lehet értékelni az oktatót, a képzést, a szoftvert és szöveges megjegyzés is beküldhető, ahol megadható az is, hogy pl. milyen új fejlesztéseket javasolsz. Mindezek matematikai átlagából számolódik a képzés értékelése. A beküldés előtt pedig kiválaszható, hogy az értékelés nyilvános, vagy privát legyen. Tehát kizárólag valós referenciák láthatóak a Hallgatók menüpontban.

Hálás lennék, ha videós értékelést is küldenél, hiszen te is tudod, hogy a videó a leghitelesebb referencia.

22. Kapok oklevelet, vagy tanúsítványt egy képzés elvégzése után?

Elsőként azt érdemes tisztázni, hogy oklevelet, vagy bizonyítványt csakis államilag akkreditált képző intézmény adhat. Míg tanúsítványt bármilyen cég kiállíthat, ezért nagy a különbség. Utóbbi mondatom nem teljesen pontos, ugyanis 2020.09. óta megszűnt az OKJ és átalakult a felnőttképzés. Ez azt jelenti, hogy a felnőttképzők már csak tanúsítványt állíthatnak ki.

Nálam minden tanfolyamhoz kapsz tanúsítványt (kivéve minikurzusok). Az adott tanfolyam elvégzését követően az oktatási szoftver névre szólóan, a képzés nevével, sorszámmal és időbélyeggel ellátva automatikusan kiállítja PDF formátumban. Extra: A4-es méretben kinyomtathatod, vagy felárért üveges képkeretben is megrendelhed az előfizetői fiókodból.

23. Kell-e vizsgázni, illetve feltételhez van-e kötve egy képzés elvégzése?

Ez a kérdés, illetve a válaszom kapcsolódik az előzőhöz. Nem kell és nem is lehet vizsgázni, hiszen nem az a célom, hogy bárkit megizzasszak és vizsgához kössek egy-egy tanfolyamot.

Az, hogy később készítek-e teszteket, hogy kipróbáld magad, még kérdéses. Ámde semmiképp sem végzettség, illetve vizsga jelleggel, legfeljebb tudásfelmérés gyanánt. De ezt is csak abban az esetben, ha több hallgató is szeretné.

Számomra az a legfontosabb, hogy a saját tempódban elsajátítsd a képzésen tanultakat és utána eredményeket tudj elérni.

24. Egy kupont többen is igényelhetünk?

Időnként szoktam akciózni és kuponokat kiállítani. A felhasználás attól függ, hogy az adott kuponra milyen előírásom vonatkozik. Ha az egy személynek, vagy csoportnak (pl. tantermi oktatásomon résztvevőknek, meglévő előfizetőknek) szól, akkor azt más nem használhatja fel, vagyis nem átruházható.

Amennyiben marketing célból tömeges kupon kerül kibocsátásra, akkor azt értelemszerűen bárki beválthatja.

Összességében egy kupon csak egyszer használható fel és a jogosultságot manuálisan is ellenőrizzük. A további feltételeket és a kuponszabályzatot a szabályzatok menüpontban találod.

25. Az oktatóvideókban hogyan találok meg egy-egy információt?

A képzések fejezetekre vannak bontva, a fejezetek oktatóvideói pedig szakaszokra. Ez által könnyen tudsz navigálni az egyes videók és tartalmaik között.

A fejezet-szakasz funkció igazából nem a tanulás elején fog neked segíteni, hanem amikor visszatérsz felfrissíteni a tudásodat, vagy gyors szükséged lesz egy "hol és hogyan tudom beállítani" ismertetőre.

26. Van ingyenes képzésed is? Mert én erre nem akarok pénzt költeni.

Vannak ingyenes szakmai videóim, amiket azért hoztam létre, hogy bárki informálódjon belőle. Ha feliratkozol a leveleimre, akkor további tartalmakat is kapsz ingyen, illetve aktualitásokról is értesülhetsz.

Ha viszont teljesen ingyen szeretnél egy online marketing tanfolyamot, vagy akár egy csomagot, akkor nincs más dolgod, mint hogy Ajánld az OMKIKÉPZÉS-t! az ismerőseidnek. Fedezd fel az ügyfélajánló programomat!

27. Miért nálad tanuljak, illetve miért pont a te képzésedért fizessek?

Az önfényezés nem az én asztalom. Úgy vélem, hogy a weboldalra minden részletes infót leírtam a képzéseimről, magamról és hogy miért válaszd. Emellett a hallgatók minden publikus véleményét is megosztom, hiszen ők tudnak a leghitelesebben beszélni a tananyagokról és persze az ajánlásomról.

Szerintem az mindent elmond, hogy az 1.000 tanulómból csupán 2 fő élt a visszafizetési garanciámmal, ami egy erős 0.2%-os arány.

Nálam biztosan nem látsz fényűző életet, amiben sok pénzt mutogatnék, luxus autóval járnék, vagy egzotikus helyekről jelentkeznék be és arról beszélnék, hogy miként tudsz meggazdagodni.

Nem most kezdtem a szakmát, így nincs szükségem arra, hogy felvágjak, gurunak/mesternek nevezzem magam, bullshit szavakat használjak, vagy sürgesselek, csak azért, hogy mindenképp nálam vásárolj. Az etikus oktatásban hiszek és ezt is követem.

28. Egy képzés elvégzése után azonnal tudok majd pénzt keresni, munkát vállalni?

Először a tanulási folyamatban gondolkozz, utána a pénzkeresetben. Nem ígérhetek olyat, hogy milliókat fogsz keresni (mint sajnos több képzés teszi alaptalanul), hiszen én "csak" egy adott online marketing szakterület tudását alapozom meg neked.

Senki sem garantálhatja a sikeredet, ha nem tanulsz, nem gyakorolsz és nem építed magad szakmailag.

Példaként, ha Google Ads szakértővé szeretnél válni, akkor min. 1-2 év folyamatos gyakorlás szükséges, ahogy bármilyen szakma megszerzése után. Ezen időszak nem megspórolható. Emellet hiába fogsz jól hirdetni, ha nem megfelelő a weboldalad, a terméked, vagy a sales funneled. Mindezeknek együtt kell jól működnie, ami az online marketing nehézsége.

Munkavállalóként más a helyzet, mert ott a tudásodat nézik, amivel nem lesz gondod, ha megfogadod a tanácsaimat és szorgalmas vagy.

29. Nálad is 45 perc egy tanóra, vagy egy óra konzultáció?

Valamiért a sulis időszakból ragadt bent egyes szolgáltatóknál, hogy egy óra oktatás, vagy tanácsadás az 45 perc. Ami érdekes számomra, mert ha valaki 1 órára fizet elő, az matek szempontjából is 60 perc.

Ez megtévesztő lehet, mert ha azt mondom, hogy egy képzésem pl. 9 órás, ami ugye 540 perc, akkor más ugyanerre a percre 12 órát is mondhat (jobb esetben odaírja, hogy ez tanóra, mert úgy már korrekt).

A számolgatások után kijelenthetem, hogy nálam 1 óra oktatás az 60 percnyi időtartamot jelent.

30. A képzések csak magyar nyelvűek? Van felirat a videókon?

Furának tűnhet a kérdés, mégis jogos a felvetés. Kizárólag magyar nyelven oktatok, viszont elkerülhetetlenül használok angol szakszavakat is. Mindennek elmondom a magyar megfelelőjét, tehát nem kell aggódni, hogy valamit nem fogsz érteni.

Feliratok nincsenek a videókon se magyarul, se egyéb nyelven. Hang nélkül oktatást nem lehet nézni, ezért sem készítettem hozzá feliratot.

Kiegészítés: A legtöbb ingyenes, vagy általam kezelt marketing eszköz magyar nyelvű, de elkerülhetetlenül előfordul angol verzió is. Az is tény, hogy magas szinten főként angol nyelvű szakirodalomból tudsz majd tanulni.

31. Mi a különbség a tanfolyamok és minikurzusok között?

Míg a tanfolyamok egy-egy nagyobb témát, illetve szakterületet ölelnek át, addig a minikurzusok többnyire részterületekről adnak kiképzést.

Azonban már egy minikurzus megvásárlásával is teljes értékű OMKIKÉPZÉS hallgatóvá válsz.

A tanfolyamok és minikurzusok közötti különbség, hogy a minikurzusokhoz nem választható mentorálás és nem jár hozzá tanúsítvány.

32. Régebben előfizettem, viszont lennének új kérdéseim. Kérhetek segítséget?

Vannak, akik egy-egy képzés megrendelése után jöttek rá, hogy mégis szükségük van segítségre, illetve vannak visszatérők is, akik további támogatást vesznek igénybe.

Akár egyszeri, vagy havi 1 órára is előfizethetsz, hogy folyamatosan nyomon követhessem és segíthessem a kampányaid fejlődését. Erre a vásárlói fiókod "Tanácsadás" menüpontjában van lehetőséged. Egy rossz hírem van, hogy utókövetési tanácsadásra nem jár kedvezmény, ezért érdemes átgondolnod egy képzés első előfizetésnél való megrendelésedet.

33. Ajándékba is vásárolhatok képzést?

Igen, erre is van kidolgozott opcióm az Ajándékozz tudást! aloldalon, ahol bármelyik képzést megvásárolhatod ajándékba, de akár fix összegű pl.: 5.000 Ft-os kuponban is gondolkozhatsz.

Ez esetben díjbekérő alapján, banki átutalással történik a kifizetés és az ajándékozott fél kuponkód által tudja beváltani a tanfolyamot, vagy az összeget.

  Ha annak idején lett volna ilyen lehetőségem, akkor én szülinapra, vagy karácsonyra kétségtelenül online marketing tanfolyamot kértem volna ajándékba.

34. A közösségi média csak a fiataloknak való! 52 évesen már minek tanuljak...

Az internet használata korosztálytól független és bármikor el lehet kezdeni online marketinget tanulni. A mindennapok során információkat keresel a Google segítségével, ismerősökkel tartod a kapcsolatot a Facebookon, videókat nézel a YouTube csatornán, vagy webáruházban vásárolsz. Mindenki ugyanezt teszi, hiszen ez a jelen és a jövő. Ezért fontos, hogy egy vállalkozás az interneten (is) működjön.

Ha esetleg nem vagy rutinos számítógép kezelő, akkor sajnos ezek a tanfolyamok még nem neked valóak.

35. A követőkódok beállításához programozást is kell tanulnom?

Nem kell programozónak lenned ahhoz, hogy az alap Facebook-, Google Ads- és Analytics követőkódokat be tudd állítani. Nyugi, nem fogok különböző számítógépes nyelveken programozást oktatni, hiszen nem ez a célja a tréningjeimnek.

Ámde az egyedi fejlesztések és haladó mérések alkalmazásánál már a webfejlesztőd segítségére lesz szükséged. Ezekről viszont mindent el fogok mondani, így tudni fogod a megfelelő lépéseket.

36. Később bővülni fog a képzési kínálat?

Addig nem szoktam ígérni, míg nincsenek kidolgozott ötleteim. De az a tervem, hogy folyamatosan bővítsem a képzési repertoáromat. Esetleges témakört és időpontot viszont nem tudok előre mondani.

A hallgatók visszajelzéseitől is függ, hogy milyen témákról szeretnének tanulni. Ezért mindenképp érdemes javaslatot tenned a további fejlesztésekre is.

37. Van egy ötletem, de nem tudom hogyan induljak el. Ebben is tudsz segíteni?

El kell, hogy szomorítsalak, mert egy ötlet önmagában kevés, pontosabban semmit sem ér. Én akkor tudok neked segíteni, amikor már van készterméked, vagy kidolgozott szolgáltatásod és emellett működik a vállalkozásod.

Termékfejlesztésben, a vállalkozásod megalapításában, vagy jogi- és adóügyi dolgokban nem tudlak mentorálni. Ezt az utat neked kell kitaposnod.

38. Bármiben tudsz tanácsot adni?

Az oktatás terén bármilyen digitális marketing témában a segítségre vagyok. Ha viszont mentorálás, vagy kiszervezés keretében olyan terméket, vagy szolgáltatást szeretnél piacra dobni, illetve marketingezni, ami szerintem (kizárólag szakmailag) nem fog működni, esetleg etikai határt súrol, akkor nem tudok segíteni.

Ugyanis nem vállalok el mindet felkérést, ha úgy látom, hogy olyan célt nem lehet elérni, mint amit az ügyfél megálmodott. Együttműködés alatt nem jönnének a megfelelő számok, ami hozzám csapódna vissza, hogy biztos én vagyok a hibás. Pedig mindig előre jelzem, ha nem értek egyet és mi lenne a megfelelő megoldás.

39. Bárkit kiképzel online, vagy tantermi keretek között?

Természetesen bárki jelentkezhet a képzésekre, hiszen mindenki számára nyitott az Online Marketing Kiképzés. Ámde üzletpolitikai megfontolásból fenntartom a jogot, hogy megvizsgáljak minden jelentkezőt. Ha versenyérdek-ellentét merül fel (főként, ha a Megrendelő oktatással, reklámügynöki tevékenységgel, vagy üzletviteli tanácsadással foglalkozik), akkor az előfizetés, illetve a megrendelés elutasításra és az esetlegesen befizetett díj visszautalásra kerül.

40. Tantermi oktatásra van lehetőség?

Tantermi oktatást csak cégeknek vállalok. Ha képezni szeretnéd a csapatodat és nem akarsz mindenkinek külön-külön előfizetést vásárolni, illetve ha a személyes jelenlétet preferálod, akkor kérd a cégre szabott vállalati tréningemet. A felnőttképzés lehet egy-, vagy többnapos és többnyire a megbízó székhelyén történik.

Céges tréning esetében az árképzés attól függ, hogy hány főt, milyen témakörről és mennyire részletesen kell oktassak. További információk a céges workshopról.

41. Vállalsz cégeknek online marketinges megbízásokat?

A tanácsadások alatt párszor felmerült, hogy az oktatott fél mögött álló cég kiszervezné az online marketingjét, esetleg weboldalra, vagy üzleti videóra is szükségük lenne. Vannak állandó megbízóim, de igen, szoktam vállalni új ügyfeleket.

Ahhoz, hogy minőségi maradjon a szolgáltatásom, korlátozott számú projekteken dolgozom és csak a KKV szektornak. Sajnos nem tudok mindenkinek segíteni. A részletekért kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, amihez itt kérhetsz tőlem árajánlatot.

42. Miért csak e-mailben lehet felvenni és tartani veled a kapcsolatot?

Nem csak oktatással foglalkozom, hiszen széles körű tapasztalattal rendelkezem. Kezelem az ügyfeleim online marketing kampányait, weboldalt készítek, meetingelek, tanácsadást tartok, oktatok, üzleti videót forgatok és mindezek mellett minden kérdésre én magam válaszolok. Szorosan be van osztva az időbeosztásom, amit a telefonos support felborítana.

Természetesen a tanácsadás, mentorálás esetében az ügyfélszolgálati telefonszámomon foglak keresni.

43. Lehet veled személyesen is találkozni?

A weboldalon megrendelhető konzultációs csomagok keretében személyes találkozóra nincs lehetőség, mert azok online és telefonon zajlanak.

Viszont ha projekt alapú megrendelés érkezik, ami lehet tantermi céges oktatás, vagy valamilyen nagyobb együttműködés, akkor természetesen a személyes találkozó(k)ra szükség lesz.

44. Hány éves a kapitány?

62 éves, vagy ilyesmi. A viccet félretéve, ha esetleg valamilyen specifikus kérdésedre nem találtál választ, akkor keress bizalommal és segítek. Plusz pacsi, hogy ezt a blokkot is végigolvastad.

  Ugrás az elejére